Крісло Коріф HB 8006A чорне АКЛАС

Модель:
143549

4 240 грн.

Опис та характеристики на Крісло Коріф HB 8006A чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 64
Висота, см: 116-124
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 42-52
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і пластик
Матеріал оббивки: Сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Коріф HB 8006A Чорний (Чорний) - це офісне крісло з популярною сітчастою спинкою. Зручність та оригінальність крісла просто не можуть залишитися поза увагою. Воно доречно виглядатиме в сучасному офісі або в домашній обстановці в сучасному інтер'єрі.

Відмінною рисою цієї моделі є дуже популярна сітчаста оббивка та цікавий зовнішній вигляд. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок спеціального валика.

Оббивка спинки крісла - сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якою ви будете комфортно почуватися навіть у найспекотніший день завдяки її властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості та привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеній повітропроникності, міцності та зносостійкості.

Вбудований механізм гойдання Тілт дає можливість влаштувати собі улюбленого сеанс релаксу, зафіксувавши крісло в одному положенні. Надійний газліфт дає можливість змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання. Підлокітники пластикові та мають зручну форму.

Ця модель комплектується міцною пластиковою хрестовиною. Гумовані ролики забезпечать крісло необхідну мобільність на будь-якому покриття для підлоги.

Ви можете купити Крісло Коріф HB 8006A чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Коріф HB 8006A чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари