Крісло Barber brown

Модель:
142225

7 502 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Barber brown

Виробник: АМФ
Тип: Стільці для відвідувачів
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 58
Висота, см: 83
Механізм для крісел: Газ-ліфт
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Дерев'яні
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 13,5
Гарантія: 12 місяців

Крісло Barber brown - являє собою лінійку вантажних крісел, яку гідно оцінять любителі ретро стилю. Каркас крісла виготовлений з високоякісної сталі і пофарбований в чорний колір. Сидіння і спинка виконані з високоміцного шкірозамінника, прикрашеного декоративною строчкою.

ДИЗАЙН. Ретро-дизайн цього крісла оцінять любителі "старовини". Оббивка виконана з якісної штучної шкіри, міцної і довговічною і зовні дуже схожої на натуральну шкіряну оббивку. Таке крісло можна використовувати в салонах краси і в будь-якому інтер'єрі Ретро стилю.

ОББИВКА. Шкірозамінник PU даної моделі крісла створений за інноваційними технологіями і складається з декількох шарів, а саме:

  • два нижніх шари з натуральної шкіри, зберігають майже нульову гігроскопічність і повітропроникність;
  • верхній шар - це поліуретан, який надає матеріалу відмінні естетичні характеристики, на нього можна нанести будь-яке тиснення, що імітує фактуру шкіри різних тварин.

Шкірозамінник PU цієї моделі крісла легше, еластичніше і довговічніше натуральної шкіри і дешевше. За зовнішніми параметрами відрізнити його від натуральної шкіри буває досить важко.

МЕХАНІЗМИ. У даній моделі використовується механізм регулювання по висоті, який дозволить налаштувати крісло під будь-яку комплекцію користувача.

ХРЕСТОВИНА. Хрестовина з коліщатками забезпечує кріслу необхідну мобільність і легкість при його транспортуванні.

ОСОБЛИВОСТІ ДОГЛЯДУ. Крісла цієї моделі необхідно розміщувати в сухих і провітрюваних приміщеннях при температурі повітря від + 5 ° С до 25 ° С і вологості повітря від 30% до 70%. Дуже важливо берегти крісло від прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, щоб структура поверхні залишалася цілісною. Оббивку необхідно чистити тільки спеціальними засобами для догляду за виробом з шкірозамінника. Каркас і хрестовину можна витирати від пилу вологою тканиною з використанням спеціального миючого засобу. Плями і подряпини можна відшліфувати миючими засобами для фарбованого металу.

Ви можете купити Крісло Barber brown в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Barber brown з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари