Крісло Менеджер Пластик Мадрас дк браун

Модель:
141638

4 987 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Менеджер Пластик Мадрас дк браун

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 59
Висота, см: 105-119
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 41
Висота спинки крісла, см: 61
Висота сидіння крісла, см: 50-63
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 11,7
Гарантія: 12 місяців

Назва моделі дає зрозуміти, що це крісло для практичних, ділових людей, які цінують свій і чужий час, точно знають чого хочуть і як цього домогтися. Місце для роботи має бути комфортне, продумане, де все стоїть строго на своїх місцях. Саме в такій обстановці найкраще буде виглядати крісло «Менеджер». Суворі кольори, чіткі лінії, ергономічний дизайн дозволяють моделі вдало вписатися в будь-який інтер'єр - від сучасного до класичного. Прошивка оббивки дозволяють спині в потрібних місцях перебувати в правильному положенні. Така анатомічність форми не може не радувати.

ДИЗАЙН. Дана модифікація крісла Менеджер комплектується міцними високоякісними пластиковими підлокітниками і хрестовиною, а також оснащено механізмом гойдання Tilt.

МЕХАНІЗМ. Механізм гойдання "Tilt" для крісел керівника дозволяє вільно розгойдуватися вперед-назад з фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля по гойданню крісла можуть регулюватися, що дозволяє домогтися більшої або меншої амплітуди руху. Для гойдання або відкидання крісла назад, для досягнення оптимальної релаксації, необхідно докласти мінімум сил.

ПРО МЕХАНІЗМ

Це дозволяє швидко, без зайвих зусиль перевести організм з робочого стану в розслаблений і відпочиваючий. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним. Даний механізм часто встановлюється на крісла для керівників, і рідше на операторські. Зручність даного механізму в тому, що він найпоширеніший, і, якщо сталася поломка, можна його безпроблемно замінити. Всі комплектуючі завжди є у продажу в спеціалізованих магазинах, наприклад, у нас.

МАТЕРІАЛ.Матеріал колекції Мадрас має середньозернисту фактуру натуральної шкіри, з глянцевою поверхнею різних кольорів. Верхній шар виготовлений з якісного, високотехнологічного поліуретану, пористість якого дозволяє матеріалу дихати, робить його теплим і приємним, оксамитовим на дотик.

Колекція включає кілька кольорів, які добре поєднуються з будь-якими інтер'єрами та дозволяють використовувати матеріал в якості тканини-компаньйона до натуральної шкіри. Шкірозамінник Мадрас володіє такими незаперечними перевагами, як: висока міцність, безпека, благородний зовнішній вигляд, який довго залишається незмінним навіть при активній експлуатації, високу схожість з натуральними аналогами, стійкість до вигорання і стирання, простота у догляді.

ПРАВИЛА УХОДА. Доглядати за кріслом досить просто, воно легко перенесе і сухе, і вологе прибирання. Шкірозамінник на перший погляд не відрізняється від натуральної шкіри, саме тому догляд за ним вимагає застосування спеціальних миючих засобів.

Ви можете купити Крісло Менеджер Пластик Мадрас дк браун в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Менеджер Пластик Мадрас дк браун з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари