Крісло геймерське АКЛАС Канон PL TILT Чорне

Модель:
141416

6 360 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Канон PL TILT Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 70
Висота, см: 116-126
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців
Крісло геймерське АКЛАС Канон PL TILT Чорне - крута модель з серії ігрових крісел, головною фішкою якого, крім дуже стильного дизайну, є зручність і комфорт. Модель не тільки круто виглядає, вона також дуже зручна і якісна.

Дизайн. Дизайн крісла - яскравий і креативний. Масивний силует, що повторює контури тіла людини, контрастні кольорові вставки, що повторюються в подушках. Зовнішній пластиковий каркас крісла створює неповторний силует і забезпечує кріслу міцність, надійність, стійкість і довговічність. Це одне з небагатьох крісел, яке позаду виглядає ще крутіше, ніж спереду!

Оббивка. Оббивка крісла Канон виконана з шкірозамінника. Вона хорошої якості, достатньо міцна і еластична, приємна на дотик. За своїми якостями шкірозамінник нічим не поступається натуральній шкірі і має при цьому досить демократичну ціну.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасний тилт механізм, який може перетворити рядове крісло в крісло підвищеної комфортності. Дозволяє не тільки переводити офісне крісло з фіксованого режиму в режим гойдання, а й регулювати жорсткість самого гойдання. Також за допомогою лапки можна налаштовувати висоту крісла.

Підлокітники. Завдяки спеціальному м'якому поліуретановому покриттю, пластикові підлокітники пом'якшені оббивкою зі шкірозамінника, дуже зручні і приємні на дотик.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена ​​з армованого товстостінного пластику. Цілісний каркас і внутрішні ребра жорсткості дозволяють основі витримувати навантаження більше 120 кг. Накладки кольорові, підібрані в тон кольорових вставок оббивки крісла. Вони - прогумовані і забезпечать кріслу необхідну мобільність і підійдуть для улюблених типів підлогових покриттів.

Особливості. Крісло Канон має помірно м'яку посадку. Сидіти в ньому досить комфортно, що добре для тривалого перебування на одному місці. Спинка крісла висока, але завдяки поперековому валику є можливість зручно влаштуватися в кріслі людині будь-якого зрісту. Високий інтегрований підголівник також подарує комфортну підтримку. Крім того, крісло має бічну підтримку спини і стегон, що робить посадку в кріслі ще більш комфортною. Поперековий валик не фіксується, його можна просто прибрати, якщо він вам не потрібен. Канон - просто мрія для любителів практичних і дизайнерських речей в інтер'єрі, яскраве і комфортне геймерське крісло для дорослих і підлітків.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Канон PL TILT Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Канон PL TILT Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари