Крісло геймерське АКЛАС Пегас PL RL Жовте

Модель:
141145

6 360 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Пегас PL RL Жовте

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 58
Висота, см: 125-135
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 81
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-68
Механізм для крісел: Релакс
Матеріал каркаса: Метал і пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Жовтий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 18
Гарантія: 12 місяців

Крісло геймерське АКЛАС Пегас PL RL Чорний (PU-чорний / жовтий) - це стильне геймерське крісло, привабливе зовні і високотехнологічне зсередини. В цьому і криється запорука успіху даної моделі. Сучасний дизайн, продумана ергономіка, високоякісні матеріали і механізми знайшли гідне поєднання в цьому класному кріслі, яке підійде і підліткам, і дорослим. Припаде до душі воно і тим, кому за службовим обов'язком доводиться досить багато часу проводити за робочим столом.

Дизайн. Оригінальний зовнішній вигляд цієї моделі трохи нагадує крісло капітана зорельота або штурманське крісло гоночного автомобіля. Всі деталі продумані до дрібниць, навіть ролики стилізовані під автомобільні диски. Контрастні вставки, які повторюються в подушках, надають кріслу трохи стильною зухвалості і яскравості. Ще одна родзинка цієї моделі - красива ромбовидна прошивка поверхні спинки і сидіння. Каркас спинки крісла - це металева вигнута труба, яка не тільки створює неповторний силует, але і забезпечує крісла міцність і довговічність.

Оббивка. Екошкіра, яка використана в якості оббивки крісла Пегас - це міцний, еластичний матеріал на бавовняній основі, приємний на дотик. Він практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а його ціна - це приємний бонус для покупця. Наповнення крісла досить жорстке, з меблевого поролону.

Механізми. Крісло Пегас оснащено сучасним механізмом Релакс. Цей механізм дозволяє змінити і зафіксувати кут нахилу спинки в будь-якому зручному положенні. У даній моделі спинка відкидається майже горизонтально підлозі і перетворює його в зручне крісло-ліжко. Включивши режим гойдання підвищеної комфортності, ви зможете зробити свій відпочинок ще більш комфортним, а після - повернути його зручне для роботи положення. За допомогою декоративної ручки механізм гойдання легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати безпечно і правильно. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла під зріст користувача.

Підлокітники. Пластикові підлокітники в даному кріслі зручні і приємні на дотик завдяки спеціальному м'якому прогумованому покриттю. Регулювати їх можна не тільки по висоті, але і в горизонтальній площині. Їх можна встановити в зручному вам положенні або максимально опустити, щоб з'явилася можливість підсунути крісло впритул до столу.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості, що дозволяє їй витримувати навантаження більше 150 кг. Структурні пластикові вставки-протектори на хрестовині допомагають зручно розташувати ноги, щоб вони не ковзали. Прогумовані роликові опори забезпечують крісла необхідну мобільність і підійдуть для будь-яких типів покриття підлоги.

Особливості. Крісло Пегас має помірно м'яку посадку, сидіти в ньому досить комфортно, що добре для тривалого перебування на одному місці. Спинка крісла висока, але завдяки регульованим по висоті поперековому валика і знімного підголовника в даному кріслі буде зручно сидіти людині будь-якого зростання. Підголівник і поперековий валик легко знімаються і встановлюються за допомогою спеціальних ременів та кріплень.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Пегас PL RL Жовте в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Пегас PL RL Жовте з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари