Софа розкладна Амелі платинове срібло Vetro

Модель:
144283

17 835 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа розкладна Амелі платинове срібло Vetro

Виробник: Ветро
Тип: Диван
Глибина, см: 58
Висота, см: 83
Ширина сидіння, см: 203
Глибина сидіння крісла, см: 89
Матеріал каркаса: Массив дерева і фанера
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Платинове срібло
Вага, кг : 43
Диван Амелі відображає нові тенденції в моді сучасних інтер'єрів: правильні геометричні форми, цікаві кольорові рішення та поєднання. Сучасний диван стане доповненням до Вашого інтер'єру, і не тільки додасть благородного та акуратного вигляду, а й зможе заощадити місце, завдяки своїй практичності.

Каркас виготовлений з якісного масиву дерева і фанери, завдяки такого роду матеріалам ваш виріб прослужить вам довгий час. Основа виконана з нержавіючої сталі. В якості наповнювача для сидінь вибрали макроволокно і пінополіуретан, стійкий до тривалого впливу тиску, швидко відновлює форму, екологічний, а також не накопичує в собі пил. Оббивка дивана з матеріалу велюр, прекрасно тримає колір, не вигоряє, легко піддається чищенню, стійкий до розтягування і механічних пошкоджень.

Зручний диван Амелі можна використовувати не тільки в житлових інтер'єрах, а й у барах, ресторанах, кафе і навіть на літніх майданчиках.

Ви можете купити Софа розкладна Амелі платинове срібло Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа розкладна Амелі платинове срібло Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари