Софа Валентіно сіра Vetro

Модель:
144168

64 165 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа Валентіно сіра Vetro

Виробник: Ветро
Висота, см: 81-98
Ширина сидіння, см: 206
Глибина сидіння крісла, см: 103-108
Матеріал каркаса: Забарвлений метал
Матеріал оббивки: Шеніл
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 125
Софа Валентино від компанії Vetro виконана в мінімалістичному стилі, є багатофункціональним і комфортним представником свого сегмента. Стильна і практична софа Валентино ідеально підходить для облаштування сучасної вітальні або лаунж зони у вас вдома.

Модель встановлена на міцних металевих ніжках, поверхня яких вкривається чорною порошковою фарбою, що стійка до стирання та механічних пошкоджень. Каркас сидіння і спинки виготовлено з масиву евкаліпта, наповнювачем сидіння є пружинний блок Pocket Spring і пінополіуретан. Для оббивки софи виробник використовує зносостійкий шеніл сірого кольору, він не мнеться, не сідає в разі намокання, не втрачає форму, добре піддається фарбуванню і тримає колір, не притягує пил, стійкий до стирання, екологічний, гіпоалергенний і приємний на дотик. Варто зазначити, що модель оснащена гнучким підголівником, що дає змогу налаштувати його під будь-якого користувача. Так само софа оснащена електричним реклайнером, за допомогою якого ви зможете налаштувати максимально зручне положення для вашої зручності.

Софа Валентино стане незамінним членом вашої родини і центральним елементом вашого інтер'єру.

Ви можете купити Софа Валентіно сіра Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа Валентіно сіра Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари