Банкетка BN-3 сірий велюр срібло Vetro

Модель:
144163

6 929 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Банкетка BN-3 сірий велюр срібло Vetro

Виробник: Ветро
Ширина, см: 99
Довжина, см: 45,5
Висота, см: 46
Матеріал каркаса: Хромована сталь
Матеріал оббивки: Велюр
Вага, кг : 13
Банкетка BN-2 від компанії Vetro - це поєднання класичного і сучасного стилю в одному елементі. Завдяки своєму актуальному дизайну і комфорту, банкетка стане незамінним предметом інтер'єру вашого передпокою, спальні, дитячої кімнати і навіть обідньої зони.

Ніжки виготовлені з хромованої неіржавкої сталі та пофарбовані в сріблястий колір. Пластикові заглушки, встановлені в основі, захистять ваше підлогове покриття від подряпин і потертостей. Завдяки своєму дизайну і якісним матеріалам, банкетка здатна витримати вагу до 240 кг. В якості наповнювача вибрали пінополіуретан, екологічний, зносостійкий матеріал, який швидко відновлює свою форму, навіть після тривалого сидіння. Оббивка банкетки - це якісний велюр із вшитими меблевими ґудзиками, які надають особливого стилю і зовнішнього вигляду.

Витончена банкетка без спинки BN-2 призначена для установки в передпокій, вітальню або приймальню сучасного офісу, стане тим самим незамінним елементом.

Ви можете купити Банкетка BN-3 сірий велюр срібло Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Банкетка BN-3 сірий велюр срібло Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари