Стілець барний Floki Lovko

Модель:
055562

4 860 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець барний Floki Lovko

Виробник: Ловко
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Барний стілець
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Матеріал ніжок: Масив Дуба
Ширина, см: 47
Висота, см: 93
Глибина, см: 47

Оригінальний барний стілець Floki від виробника Lovko – універсальне виріб, яке можна використовувати не тільки в барах або ресторанах. Призначення моделі широке. Завдяки простий і добротної конструкції, скандинавському стилю вона відмінно впишеться в домашню обстановку.

Барний стілець Floki виконаний повністю з масиву дерева. Стілець розрахований на великі навантаження, легкий в догляді. Барний стілець має зручну підніжку для опори ніг, а також невелику спинку, завдяки чому на ньому дуже комфортно сидіти.

Особливості барного стільця №3 від Lovko

Модель представлена в натуральному кольорі. Можна замовити інший відтінок – тоді фарбування проводиться по індивідуальному вибору покупця.

Перевагами стільця варто назвати його ключові особливості:

  • Стиль Еко - повністю з натурального матеріалу.
  • Обробка поверхні сидіння масло-воском. Підвищує натуральний блиск матеріалу, робить його ще більше привабливим і красивим.
  • Комфортна опори для ніг.
  • М'яке сидіння.

Завдяки сучасній обробці проти вологи, Модель підходить для установки на вулиці.

Ви можете купити Стілець барний Floki Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець барний Floki Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари