Стілець обідній Dan білий Lovko

Модель:
054828

5 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Dan білий Lovko

Виробник: Ловко
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Матеріал ніжок: Масив Берези
Ширина, см: 40
Висота, см: 72
Глибина, см: 40
Ширина сидіння, см: 40
Глибина сидіння крісла, см: 39
Висота сидіння крісла, см: 46

Стілець молочно-білого кольору Dan від виробника Lovko виглядає елегантно, вишукано і має зручну, невисоку спинку, розташовану на рівні лопаток. Це універсальний предмет меблів, котрий можна використовувати за призначенням де завгодно. Підійде не тільки для офісу, квартири або будинку. Буде гарно виглядати в готелі, ресторані або кафе.

Модель приверне увагу лаконічністю і простотою оформлення. Вона дозволяє зберегти простір, додати повітря невеликому приміщенню. Візуально не загороджує обстановку. Це прекрасне рішення для маленької кухні, міні-тераси ресторану, арт-простору, коворкінг-зони.

Обідній стілець Dan – поєднання витонченості і мінімалізму

Для каркаса виробник використовував міцний і надійний масив берези. Це екологічний, натуральний і невибагливий в догляді матеріал. Така деревина здивує натуральним світлим відтінком і естетикою. Для довговічності її покривають спеціальним влагозахисним складом.

До основним переваг стільця Dan варто віднести:

  • щільний пенополіуретан, як наповнювач сидіння;
  • оббивка – з меблевої натуральної тканини приємного коричневого відтінку (при бажанні, можна вибрати і інший колір);
  • здатність витримувати навантаження до 120 кг;
  • наявність пластикових накладок на ніжках – вони зроблені спеціально для захисту статі від подряпин.

Модель поставляється в розібраному вигляді, але зібрати її ви зможете легко. Фурнітура йде в комплекті. Прикрутити сидіння простіше простого, з цим розбереться навіть людина, котра раніше не робила нічого подібного.

Ви можете купити Стілець Dan білий Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Dan білий Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари