Стілець Dan чорний Lovko

Модель:
054824

5 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Dan чорний Lovko

Виробник: Ловко
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Матеріал ніжок: Масив Берези
Ширина, см: 40
Висота, см: 72
Глибина, см: 40
Ширина сидіння, см: 40
Глибина сидіння крісла, см: 39
Висота сидіння крісла, см: 46

Стілець Dan чорного кольору від виробника Lovko поєднує в собі усi переваги офісних і домашніх меблів. Це універсальна модель, яка буде однаково зручна як на дачній ділянці, терасі, так і на балконі, в вітальні, конференц-залі солідної компанії або приміщенні затишної, маленької кофейні. Класичний чорний колір прекрасно впишеться в сувору, мінімалістичну або креативну, оригінальну обстановку.

Стілець невисокий і компактний, виглядає елегантно. Сидіти на ньому зручно, завдяки м'якому сидінню з тканини з наповнювачем на основі меблевого пенополіуретана. Підтримка хребта забезпечена за рахунок наявності зручної невеликої спинки. Вона розташована на рівні лопаток, тому на неї можна відкинутися.

Чорний стілець Dan – оригінальний дизайн і практичність

Модель виконана з натуральних матеріалів, тому буде хорошим выбором для прихильників екологічних виробів. Каркас виконаний з високоякісного масиву деревини, обробленого проти вологи і шкідників особливими складами.

Довговічність, навіть при частому, повсякденному використанні, практичність – не єдині переваги виробу. Серед його переваг варто виділити:

  • стійкість;
  • універсальність;
  • простоту збірки;
  • невибагливість в догляді;
  • оригінальність, яка відмінно впишеться як в сувору, так і в креативну обстановку.
Сидіння стільця кріпиться на міцну фанеру. Обивка виконана з довговічної і щільної тканини. Подбали також про захист підлоги – щоб вона не дряпалась, на ніжки нанесли м'які гумові накладки.

Ви можете купити Стілець Dan чорний Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Dan чорний Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Kirill Philipchenkov 11.06.2021

Стулья получил через три недели после заказа. Очень классно качественно сделаны. Стильно выглядят в черном цвете. Производители - мастера своего дела!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари