Стіл Dan 80х80 Lovko

Модель:
055183

9 450 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл Dan 80х80 Lovko

Виробник: Ловко
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: МДФ
Матеріал ніжок: Масив Дуба
Форма: Квадратна
Ширина, см: 80
Висота, см: 75
Глибина, см: 80
Вага, кг : 16

Стіл Dan від компанії Lovko - це квадратний стіл, виконаний у лаконічному та елегантному дизайні. Такий стіл стане прикрасою будь-якого інтер'єру, чи то в домашньому просторі, чи то в кафе, ресторані або офісі.

Для виробництва столу використовуються тільки безпечні та екологічні матеріали. Основа і стільниця виконуються з використанням натурального дерева, що дало змогу отримати міцну, надійну і довговічну конструкцію. Натуральні та якісні матеріали дадуть змогу столу довгий час зберегти свій первинний зовнішній вигляд. Він має компактні розміри, але водночас дає змогу зручно розміститися за ним одразу 4 людям.

Стіл Dan має універсальне оформлення, тому стане вдалим вибором як для дому, так і для закладів громадського харчування. Прекрасний акцент в інтер'єрі, який підкреслить витончений смак.

Ви можете купити Стіл Dan 80х80 Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл Dan 80х80 Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари