Стільниця з масиву Ясена товщиною 40 мм Loft Design

Модель:
054099

5 500 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стільниця з масиву Ясена 40 мм Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: Масив дерева Ясена
Форма: під замовлення
Товщина стільниці , мм: 40

Опис стільниці з Ясена товщиною 40 мм

Міцна і надійна стільниця з Ясена – кращий варіант для виготовлення високоякісних меблів, яка не тільки лише прикрасить будь-який дизайн, але і прослужить довгі роки. Виріб вироблено з деревини з високими показниками по щільності, пружності і твердості, хорошою стабільністю до зовнішнім впливах і привабливою виразною текстурою дерева. Стіл зі стільницею з Ясена прикрасить як місце для роботи, так і обідній простір.

Укомплектувавши стільницю з ніжками в стилі Лофт нашого виробництва, ви отримаєте повноцінний офісний стіл керівника або обідній стіл. Стільниці великих розмірів добре підійдуть для створення столу для переговорів.

Товщина стільниці - 40 мм.

Покриття - зносостійкий поліуретановий лак. Тонування стільниці можлива по бажанням клієнта. На складі підтримуються стільниці в натуральному кольорі дерева.

Ви можете купити Стільниця з масиву Ясена 40 мм Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стільниця з масиву Ясена 40 мм Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алла 05.03.2021

Заказывали себе на кухню такую столешницу с опорами Атлант, так как изделие под заказ - по времени заняло дольше чем стол из ДСП, но ожидание того однозначно стоит. Выглядит дорого и качественно, рекомендую

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари