Стелаж Сингл-5 Loft Design дерево

Модель:
054070

15 990 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Сингл-5 Loft Design дерево

Виробник: Лофт Дизайн
Матеріал полиць: Масив дерева
Ширина, см: 120
Висота, см: 190
Глибина, см: 35
Кількість відкритих полиць : 5

Опис стелажа Сингл-5 Loft Design

Стелаж Сингл-5 - класика стилю Лофт. Нічого зайвого: тільки міцний металевий каркас і полки з масиву дерева. Цей стелаж створений для сучасних людей, цінуючих справжні, надійні речі. Не дивлячись на простоту конструкції, він не позбавлений природної привабливості. Стелаж прикрашають дерев'яні полки з масиву ясена, котрий має виражений малюнок і легку шорсткість.

Каркас стелажа виготовлений з металевої труби профілем 40*20 мм. Діагональні перемички в задній частині стелажа надають жорсткості конструкції, не даючи опорам зрушуватися ні на міліметр. Стелаж оснащений регульованими ніжками, за допомогою яких ви зможете виставити стелаж на нерівній підлозі.

Полиці стелажа виконані з масиву Ясена товщиною 40 мм. Текстура ясена має чітко виражений малюнок і легку шорсткість. Тонування дерева робиться під замовлення за бажанням клієнтів.

Відстань між полками - 360 мм.

Ширина полки 1200 мм. Ви можете замовити Стелаж Сингл-5 за вашим розмірами.

Дана позиція виготовляється під замовлення. Виготовлення займає 2-3 тижні.

Ви можете купити Стелаж Сингл-5 Loft Design дерево в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Сингл-5 Loft Design дерево з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Николай Матвиенко 07.06.2021

Крутейший стеллаж, полки из дерева просто пушка, смотрятся очень круто. Всем рекомендую!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари