Опора для барного столу Quadro 1100

Модель:
140118

2 657 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для барного столу Quadro 1100

Виробник: Ловко
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал, порошкове фарбування
Висота, см: 725
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний, білий, під замовлення
Кількість в упаковці, шт : 1

Опора для барного столу Quadro 110 від виробника Lovko (Україна) класична модель барного обіднього столу з однією ніжкою. Вона підходить для круглих, квадратних, прямокутних і овальних стільниць.

Опора Quadro 1100 складається з підстави, виготовленого з металевого листа товщиною 8 мм, металевої труби з профілем 80×80 мм і підстави під стільницю товщиною 4 мм. Стільниця кріпиться за допомогою саморізів (не входять в комплект). Покриття металу - полімерна порошкова зносостійка фарба. Під підставою є гумові підкладки для запобігання пошкодження покриття для підлоги.

Висота опори 1100 мм - це стандартна висота для барних обідніх столів. Підходить для барних обідніх стільців. Діаметр опори виготовляється в трьох розмірах: 400, 450 і 500 мм. Чим більше стільниця, тим більшу опору рекомендується використовувати.

Ви можете купити Опора для барного столу Quadro 1100 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для барного столу Quadro 1100 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари