Крісло реклайнер розкладне Olimp Сірий

Модель:
140477

14 708 грн.

Опис та характеристики на Крісло реклайнер розкладне Olimp Сірий

Виробник: Сигнал
Країна-виробник товару: Польща
Тип: Крісло
Матеріал: Дерево
Ширина, см: 105
Висота, см: 80
Глибина, см: 55
Висота сидіння крісла, см: 40
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 31
Гарантія: 12 місяців
Крісло Реклайнер Olimp Сірий це високомеханізована модель крісла, у якого відкидається спинка в положення напівлежачи і висуваються додаткові підставки під ноги. Особливості даної моделі: дерев'яний каркас і ніжки, м'які і зручні бильця, оббивка виготовлена ​​з тканини сірого кольору, механізм розкладки називається Реклайнер. Реклайнер - механізм трансформації крісла з відхиляється спинкою і додатковою підставкою для ніг. Крісло-реклайнер має 3 положення: 1. Піднята 2. TV-положення 3. Релакс. Розміри крісла: ширина - 70 см, висота - 100 см, глибина - 55 см. Товар поставляється в оригінальній упаковці з докладною інструкцією і всіма комплектуючими, що дозволяє зібрати його самостійно, без особливих зусиль. З компанією Loft Design Ви зможете підібрати те, що підійде саме Вам. Вибирайте для себе лише найкраще!

Ви можете купити Крісло реклайнер розкладне Olimp Сірий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло реклайнер розкладне Olimp Сірий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Гукова Галина 20.07.2021

Крісло просто круть, ну прямо таки сидиш та кайфуєш. Мяке та дуже приємне на дотик. Дякую вам за таку продукцію!

Ответ продавца

Галина, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою)) Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари