Пристельова люстра Горо

Модель:
142963

4 047 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пристельова люстра Горо

Виробник: Левистелла
Тип люстри: Люстри потолочні
Призначення люстри: Універсальне
Стиль світильника: Модерн
Кількість джерел світла : 6
Тип цоколя світильника: G9
Матеріал плафона світильника: Метал і скло
Спрямованість світла : В усі сторони
Тип використовуваної лампи : Світлодіодна (LED)
Тип кріплення: Монтажна планка
Поворотний плафон світильника: Ні
Деколи вибір люстри стає непростим випробуванням, особливо якщо стелі в приміщенні не дуже високі. Спеціально для невеликих кімнат виробники освітлювальних приладів розробили стельові моделі. Вони дуже компактні та здатні створювати ілюзію простору. Їхній великий плюс у тому, що вони гармонують з будь-яким інтер'єром. Пристельова люстра Горо стане чудовим рішенням для приміщення з низькою стелею. Розмір люстри – 107х80 см. Джерело світла – шість плафонів з цоколем G9 та максимальною потужністю 10 Вт. Лампа може бути світлодіодна, галогенна.

Ви можете купити Пристельова люстра Горо в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пристельова люстра Горо з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари