Крісло Lynette black / canyon rose

Модель:
142220

3 918 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Lynette black / canyon rose

Виробник: АМФ
Тип: Крісло
Тип: Стільці для відвідувачів
Ширина, см: 57
Висота, см: 83
Глибина, см: 50
Вага, кг : 7
Опис

Крісло AMF Lynette - класична модель в стриманих пастельних тонах, прекрасно доповнить інтер'єр в стилі мінімалізму. Зварений металевий каркас, якому не загрожує розхитування, покритий порошковою фарбою чорного кольору. Ніжки виготовлені з редукованої труби, зведеної на конус, розташовані під кутом. Така конструкція забезпечить максимальну стійкість. Наявність пластикових заглушок на ніжках, збереже ваше підлогове покриття. М'який і шовковистий велюр додасть тепло і затишок під час перебування в кріслі. Крісло AMF Lynette - це класичний безпрограшний варіант для сучасного інтер'єру. Тандем зі стільцем Mary обіграє ваш дизайн в ще більш вигідному світлі.

Тканина Monolith

Якщо вам хочеться внести в інтер'єр шик, нотку сучасного тону, елегантність і зробити акцент на виробі - колекція Monolit не залишить байдужого навіть самого «модного», вибагливого покупця. Елегантний, сучасний дизайн колекції задає тон в інтер'єрі. «Багата» сучасна color - карта складається з 15 відтінків. Досконалий дизайн, неймовірна гра кольору в колекції додає екстравагантності і загадковості. Тканина з неймовірним, приємним Soft Touch ефектом. Для додаткової міцності використовується основа no-woven. Унікальність колекції - Nano технології Water Repellent - утворюють гідрофобне покриття, яке захищає від швидкого проникнення рідини.
Зносостійкість по циклу Martindale: 100 000 циклів
Склад: 100 % PES
Щільність: 330 грам/м2
Переваги колекції:
1. Екологічність - колекція сертифікована, не містить шкідливих для здоров'я речовин.
2. На етапі передової технології виробництва NANO, покривається спеціальним захисним шаром Water Repellent.
3. Високі тестові показники - 100 тис циклів Мартиндейла, зарекомендували колекцію у використанні
4. Універсальність колекції - можливість застосування на різні форми меблів, особливі рекомендації - модульні вироби.
5. Вага 330 г/м.кв
6. Стійка до піллінгування
7. Високі світлостійкі показники
8. Пройшла випробування займистості - 1 цигарка.

Правила догляду

Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5° C до + 25° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Крісла потрібно переносити, а не штовхати. Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Бережіть підлокітники крісел від механічних пошкоджень: відрегулюйте висоту столу і крісла так, щоб підлокітники не терлися об стільницю або іншу тверду поверхню. М'яка оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити оббивку пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, що вбирає вологу. Металевий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів. Плями жиру або дрібні, ледь помітні подряпини можна відшліфувати миючими засобами для фарбованого металу.

Ви можете купити Крісло Lynette black / canyon rose в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Lynette black / canyon rose з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари