Крісло Веллі горіх Неаполь N-17

Модель:
141764

5 664 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Веллі горіх Неаполь N-17

Виробник: АМФ
Тип: Крісло
Тип: Для відпочинку
Матеріал: Дерево
Крісло AMF Веллі - це компактне і стильне крісло, яке стане центром вітальні, тераси, доповнить і прикрасить інтер'єр кафе чи ресторану. Дуже легке і функціональне, налаштовує на довге сидіння і спілкування в колі друзів. Низька, але м'яка спинка і підлокітники надають достатню підтримку. Ніжки стійкі, виконані з масиву дерева. Завдяки різноманітності оббивних матеріалів можна підібрати той відтінок і колірну гамму, яка сподобається саме вам і найбільш підійде до вашого інтер'єру.

Шкірозамінник Неаполь

Зносостійкість по тесту Martindale: 40 000 циклів
Щільність: 415 г/м2
Склад: Верхній слой: 100% ПУ, Основа: 75% ПЕС, 25% ХЛ Штучна шкіра з поліуретану Неаполь має дрібнозернисту фактуру з легким глянцем, представлена ??в різних кольорах. Матеріалу притаманні високі користувальницькі і естетичні характеристики: - міцність до механічного та ультрафіолетового впливу; - еластичність і м'якість, що дозволяє добре драпірувати матеріал, обтягувати їм вироби будь-яких форм; - технології виготовлення гарантують безпеку матеріалу для здоров'я людини, створюють повітропроникну поверхню; - шкіра близька по зовнішньому вигляду до натурального матеріалу, тому може використовуватися в якості замінника або компаньйона; - матеріал можна мити мильним розчином або протирати. Шкірозамінник Неаполь прекрасно виглядає на виробі, надаючи йому солідний і оригінальний вигляд.

Правила догляду

Даний матеріал можна пилососити, проводити хімічні чистки (виключно професійними засобами). При забрудненні крісло можна піддати чищенню з використанням мильного розчину або скористатися спеціальним засобом для догляду.

Ви можете купити Крісло Веллі горіх Неаполь N-17 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Веллі горіх Неаполь N-17 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари