Кресло Нота Пластик Неаполь N-23

Модель:
141684

4 510 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кресло Нота Пластик Неаполь N-23

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 61
Висота, см: 96-106
Ширина сидіння, см: 48
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 53
Висота сидіння крісла, см: 46-58
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 10,7
Гарантія: 12 місяців
Вибираєте недорогі, але функціональні крісла для персоналу? Пред'являєте підвищені вимоги до якості матеріалів, з яких зроблено крісло? Зверніть увагу на модель «Нота Пластик»!
Характеристики Крісло Нота Пластик Неаполь N-23

Операторське крісло з невисокою спинкою виконано в строгому класичному стилі, тому буде чудово виглядати в традиційних офісних інтер'єрах. Спинка з потовщеннями по периметру робить посадку більш зручною. Широкі пластикові підлокітники підтримують лікті людини, що працює за клавіатурою. Так руки менше втомлюються і набрякають.
Хрестовина, виконана з міцного поліаміду, що витримує навантаження до 120 кг, забезпечує надійність і стійкість крісла.
Крісло обладнане міцними пластиковими роликами, які можуть вільно повертатися у втулках.
Практичне, довговічне крісло для офісу обладнано всіма основними настройками, якими просто керувати, сидячи прямо в кріслі. Система «Газліфт» регулює висоту сидіння, а механізм гойдання з фіксацією положення крісла в горизонтальному положенні дозволяє розслабитися і прийняти правильне рішення під час глибокого розгойдування.

Крісло Нота Пластик

Дана модифікація крісла Нота комплектується міцними високоякісними пластиковими підлокітниками і хрестовиною, а також оснащено механізмом гойдання Tilt.

Механізм

ПРО МЕХАНІЗМ

Механізм гойдання "Tilt" для крісел керівника дозволяє вільно розгойдуватися вперед-назад з фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля по гойданню крісла можуть регулюватися, що дозволяє домогтися більшої або меншої амплітуди руху. Для гойдання або відкидання крісла назад, для досягнення оптимальної релаксації, необхідно докласти мінімум сил. Це дозволяє швидко, без зайвих зусиль перевести організм з робочого стану в розслаблений і відпочиваючий. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним. Даний механізм часто встановлюється на крісла для керівників, і рідше на операторські. Зручність даного механізму в тому, що він найпоширеніший, і, якщо сталася поломка, можна його безпроблемно замінити. Всі комплектуючі завжди є у продажу в спеціалізованих магазинах, наприклад, у нас.

Шкірозамінник Неаполь

Зносостійкість по тесту Martindale: 40 000 циклів
Щільність: 415 г/м2
Склад: Верхній слой: 100% ПУ, Основа: 75% ПЕС, 25% ХЛ Штучна шкіра з поліуретану Неаполь має дрібнозернисту фактуру з легким глянцем, представлена ??в різних кольорах. Матеріалу притаманні високі користувальницькі і естетичні характеристики: - міцність до механічного та ультрафіолетового впливу; - еластичність і м'якість, що дозволяє добре драпірувати матеріал, обтягувати їм вироби будь-яких форм; - технології виготовлення гарантують безпеку матеріалу для здоров'я людини, створюють повітропроникну поверхню; - шкіра близька по зовнішньому вигляду до натурального матеріалу, тому може використовуватися в якості замінника або компаньйона; - матеріал можна мити мильним розчином або протирати. Шкірозамінник Неаполь прекрасно виглядає на виробі, надаючи йому солідний і оригінальний вигляд.

Правила догляду

Дана модель є практичною і довговічною. За нею дуже просто доглядати. Допустимі суха і волога чистка з використанням спеціальних миючих засобів. Оббивку також можна чистити щіткою або пилососом.

Ви можете купити Кресло Нота Пластик Неаполь N-23 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кресло Нота Пластик Неаполь N-23 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари