Офісне крісло Q-083 Signal Чорний

Модель:
141518

2 669 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Офісне крісло Q-083 Signal Чорний

Виробник: Сигнал
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 90 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 44
Висота, см: 89-101
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Вага, кг : 9,5
Гарантія: 12 місяців
Офісне крісло Q-083 Signal Чорний - представляє лінійку поворотніх офісних крісел. Спинка і сидіння виконані з мембранної тканини і сітки, що дозволить вашій спині дихати. Крісло виконане з міцного пластику, а його форма з поперековим вигином дозволить вам насолодитися його використанням протягом тривалого часу.

ДИЗАЙН. Спинка і сидіння крісла виконані з високоміцної і якісної сітки і мембранної тканини, дихаючої і приємної на дотик. Крісло підійде для будь-якого сучасного інтер'єру, особливо для кабінету в офісі. Чорне сидіння і спинка з чорної тканини - виглядає стильно і зручно, так і є! В даному кріслі відсутній підголівник.

ОББИВКА. Спинка і сидіння крісла виготовлені з міцної і практичної тканини. Цей матеріал еластичний, дуже повітропроникний, міцний і стійкий до зношування. Сидіти в такому кріслі комфортно, особливо в жарку погоду.

МЕХАНІЗМ. У кріслі використовується механізм газлифт, що дозволить вам налаштувати висоту крісла в залежності від вашого зросту, і закотити крісло під стіл в кінці робочого дня, що дозволить звільнити простір.

ПІДЛОКІТНИКИ. Підлокітники нерегульовані. Виготовлені підлокітники з міцного пластику, поверхня має текстуру з захистом від ковзання ваших рук, що дуже зручно під час роботи.

ХРЕСТОВИНА. Красива і міцна хрестовина виготовлена ​​з міцного пластику. Вона не боїться інтенсивних навантажень і не схильна до подряпин, а також розрахована на навантаження до 120 кг. Пластикові ролики забезпечать необхідну мобільність крісла.

ОСОБЛИВОСТІ. Це крісло для тих, хто любить максимально просте крісло хорошої якості за недорогу ціну. Класичний позачасовий дизайн впишеться в усі сучасні інтер'єри.

Ви можете купити Офісне крісло Q-083 Signal Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Офісне крісло Q-083 Signal Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Ангелина 03.08.2021

Мне очень понравился дизайн данной модели)) Я заказала и очень довольна качеством. Оптимальный вариант за свои деньги!

Ответ продавца

Ангелина, благодарим вас за отзыв. Мы рады, что вы довольны покупкой компьютерного кресла Q-083 Signal. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари