Крісло геймерське АКЛАС Кронум PL TILT Біле

Модель:
141123

4 880 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Кронум PL TILT Біле

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 70
Висота, см: 116-126
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Білий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Сітка
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 14
Гарантія: 12 місяців

Крісло геймерське АКЛАС Кронум PL TILT Чорний (Чорний / Білий) - стильна модель з сегмента геймерських крісел. Зовнішність Кронума має всі атрибути геймерского крісла - яскравий зовнішній вигляд, продуману ергономіку і надійний функціонал. Крісло Кронум досить м'яке і зручне, має високу спинку і ергономічну посадку - саме те, що потрібно для тривалого часу на одному місці.

Дизайн. Стильний дизайн Кронума нагадує автокрісло боліда, а яскраві вставки - вигини гоночної траси. Всі деталі продумані до дрібниць і підібрані один до одного, навіть хрестовина і ролики підібрані за кольором і стилістиці. Спинка прикрашена декоративною прострочкою, що нагадує стрілки на дошці або дорожню розмітку. Декоративне отвір служить місцем для фіксації знімного підголівника та для пересування крісла по приміщенню.

Оббивка. Основний оббивний матеріал крісла Кронум - меблева тканина високої якості. Це сучасний матеріал, міцний, зносостійкий і "дихаючий". Яскраві кольорові поєднання оббивок дозволять вашому крісла зайняти гідне місце в сучасному інтер'єрі.

Механізми. Механізм гойдання Tilt, встановлений в даній моделі, дасть можливість чергувати роботу або гру з приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зростання висоту сидіння. У верхньому положенні крісло має високу посадку, що підійде людям високого зросту.

Підлокітники. У даній моделі підлокітники мають оригінальну хвилеподібну форму. Вони дуже зручні і забезпечують рукам надійну підтримку. М'які кольорові накладки створюють вашим рукам додатковий комфорт.

Хрестовина. Хрестовина чорного кольору. Вона цільнолита, виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості, що дозволяє їй витримувати навантаження більше 120 кг. Білі декоративні вставки гармоніюють з кольоровими вставками в сидінні, завершуючи стильний образ крісла. Прогумовані роликові опори, стилізовані під автомобільні диски, забезпечують крісла необхідну мобільність і підійдуть для будь-якого типу покриття підлоги.

Особливості. Дана модель розроблена таким чином, щоб можна було досить довго комфортно перебувати на одному місці. Кут відхилення спинки щодо сидіння за замовчуванням трохи завалений назад, щоб була можливість сидіти максимально розслаблено. Ергономіка спинки сконструйована з урахуванням форми будови тіла і ідеально стикається по всій довжині з хребтом, ніж забезпечує йому комфортну підтримку. Спинка досить висока, зі зручним знімним підголовником. Бічна підтримка збереже вашу поставу. Посадка досить комфортна за рахунок шару меблевого поролону. Підголівник кріпитися на липучці, його можна, при бажанні, зняти або встановити назад. Крісло Кронум - відмінне геймерське крісло - стильне, якісне, функціональне і за доступною ціною.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Кронум PL TILT Біле в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Кронум PL TILT Біле з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Григорий Удовиченко 02.08.2021

Нет слов. За свою цену удобное, стильное и максимально практичное кресло. Я вообще не мастер красиво писать, но это просто вдохновение какое-то) Спасибо за быструю доставку.

Ответ продавца

Григорий, благодарим вас за отзыв на кресло Кронум. Рады, что вы довольны покупкой и доставкой. Обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари