Крісло АКЛАС Арго New PL TILT Коричневе

Модель:
141076

7 840 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Арго New PL TILT Коричневе

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 69
Глибина, см: 70
Висота, см: 110-120
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 70
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Кожзамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 110/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Арго New PL TILT Коричневий (PU K) - дана модель притягує до себе покупців в першу чергу завдяки елегантному дизайну, а при ближчому знайомстві ви відчуваєте на собі його комфорт і практичність, необхідні для використання в сучасному офісному, або домашньому інтер'єрі. За рахунок своєї м'якості, ергономічній конструкції та оптимального набору механізмів ця модель користується попитом у наших покупців вже не один рік. Присівши в Арго, Ви відчуваєте приємну підтримку всього тіла і неповторну атмосферу домашнього затишку - все це, безсумнівно, допоможе підняти настрій і створити позитивний настрій для успішного дня.

Дизайн. Дизайн крісла простий і елегантний, з красивим рельєфом. Він порадує покупця своїми плавними вигинами і чіткими лініями рельєфу. Оригінальна форма спинки має яскраво виражене поділ на подушки для грудної і поперекової опори спини, що формує не тільки красивий зовні малюнок, але і забезпечує тілу обволікає підтримку. Невеликий інтегрований підголівник допоможе зручно розташувати голову під час роботи. Сидіння також зонірованноє: поглиблення в центральній частині і більш опуклий край забезпечать зручну посадку. Така модель буде доречною і в сучасному кабінеті, і в затишній домашній обстановці.

Оббивка. Екокожа PU, використана в якості оббивки цього крісла, за своїми властивостями практично не поступається натуральній шкірі - вона має пористу структуру з напівматовим покриттям, приємна на дотик, проста в догляді і має хорошу повітропроникність. Цей матеріал має низьку теплопровідність і в холодну пору року він не охолоджує, а влітку не нагріває ваше тіло. Завдяки еластичності екокожі, за допомогою прошивки дизайнерам вдалося сформувати красиві складки, які доповнюють елегантний силует.

Механізми. Всі конструктивні деталі і механізми добре доповнюють один одного. Механізм гойдання дає можливість переривати роботу приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла, а також дозволяє фіксувати крісло в вертикальному робочому положенні. При включеному режимі хитання ви легко можете відрегулювати силу відхилення крісла за допомогою декоративного гвинта. Газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зростання висоту сидіння.

Підлокітники. Підлокітники виготовлені з міцного сріблястого пластика. Широка робоча поверхня і м'які накладки невпинно будуть служити надійною і комфортною опорою для Ваших рук.

Хрестовина. Хрестовина виготовлена ​​також з сріблястого пластика. На дугоподібних променях хрестовини встановлені захисні декоративні накладки - зовнішнім виглядом хрестовини забезпечена надійна захист на довгі роки. Роликові опори забезпечать крісла необхідну мобільність. Підбирати вид роликів потрібно під конкретне покриття для підлоги приміщення. Пластикові базові ролики підійдуть для м'яких покриттів, а для паркету або ламінату рекомендуємо замінити їх на прогумовані.

Особливості. Спинка крісла досить висока, добре підійде для людини вище середнього і високого зросту. Завдяки ергономічним прогину дерев'яного каркаса, вона забезпечує бічну і поперекову підтримку хребта і знімає зайве навантаження з нього. Це допоможе зберегти правильну поставу і забезпечити вам відмінне самопочуття протягом всього перебування в кріслі. Зовнішня поверхня крісла має правильні потовщення і інтегрований в спинку підголовник. За рахунок цього конструкторам вдалося отримати комфортне робоче місце, на якому Вам хочеться затриматися подовше. Посадка середньої жорсткість, щоб підтримувати тіло сидячого в тонусі. Арго New - комфортне і добротне крісло в сучасному лаконічному стилі, яке допоможе вам борознити океан бізнесу так само успішно, як колись древні аргонавти героїчно підкорювали бурхливі хвилі в пошуках золотого руна.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Арго New PL TILT Коричневе в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Арго New PL TILT Коричневе з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари