Меблі для кафе та барів 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Меблі для кафе, барів та ресторанів у стилі Лофт

Гостинна та затишна обстановка у кафе, барі чи ресторані важлива складова успішного та відвідуваного закладу. Найчастіше гості звертають увагу не лише на якість та асортимент страв, а й на атмосферу та інтер'єр. На формування позитивного враження впливає кожна дрібниця.

Ми допоможемо створити гарний, затишний та практичний інтер'єр за вигідними цінами. Підберемо столи та стільці, м'які стільці та крісла, дивани та кушетки для закладів харчування, барні стільці та меблі для обладнання вхідної зони, опори для столів та меблі для літніх терас.

Подібно до інших стилів, оформлення офісу в стилі лофт спрямоване на те, щоб створити для клієнтів максимально комфортну обстановку. Крім того, «стиль лофт», за всієї своєрідності, ідеально підходить для створення творчої атмосфери в закладі. До сучасних меблів для закладів харчування пред'являються такі вимоги: міцність конструкції, мінімалізм, простота, екологічність і зручність користування. У нашому каталозі зібрана продукція найкращих вітчизняних та доступних іноземних виробників.
Якщо вам знадобилося оновити інтер'єр вашого бару, кафе чи ресторану або ви доглядаєте меблі для нового закладу, напевно, у вас вже є певне уявлення про те, що саме ви шукаєте. Крісла, столи та стільці для кафе повинні відповідати декільком основним вимогам:

● Дизайн меблів повинен відповідати загальній концепції закладу.

● Столи та стільці в кафе мають бути зручними для відвідувачів.

● Меблі для ресторанів підбираються міцні, надійні і зносостійкі, адже вони постійно вживаються.

● Матеріали, з яких виготовлені меблі, повинні бути екологічно чистими.

● Крім того, меблі для кафе та барів повинні бути зручними для персоналу.
Зробити замовлення і купити меблі зовсім нескладно - залиште запит на сайті або зв'яжіться з нашим менеджером по телефону, він відповість на всі питання з приводу ціни, термінів і оформлення.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші