Фильтровать

Столи в стилі Лофт  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Асортимент столів в стилі лофт

Стиль лофт називають також індустріальним. Він зародився в 40-х роках минулого століття в Америці, коли люди, нездатні купити нормальну квартиру, заселялися в приміщення старих заводів і фабрик. Тоді це була необхідність, а тепер - модний тренд, який переймають різноманітні компанії. На територіях неробочих заводів облаштовують нічні клуби, ресторани та паби, роблять креативні арт-простори для творчих людей.

Кухонні столи в стилі лофт - меблі, яка буде актуальною не тільки в офісах, обставлених в такому стилі. Різноманітність моделей в цьому напрямку велике, тому вони відрізняються по оформленню, формам, і є універсальними. Такий предмет меблів буде добре виглядати на невеликій минималистичной кухні або вітальні.

Особливості кухонних столів в стилі лофт

Вироби, представлені в цьому сегменті, мають кілька відмінних критеріїв:
  • Практичність. Такі меблі завжди довговічна і надійна.
  • Зручність. Важливо, щоб будь-яка людина, що сидить за столом, відчував себе комфортно.
  • Натуральність. Вітається максимум природних матеріалів. Обробка - мінімальна, стиль лофт передбачає грубувато-недбалу обробку.
  • Відсутність химерного декору.
  • Різноманітні форми. Не обов'язково класичні прямокутні або круглі на чотирьох ніжках.
При виборі матеріалу можна звернути увагу на те, що більшість моделей виробника Loft Design зроблені з натурального дерева. Це може бути, наприклад, масив ясеня або берези. Деревина піддається сучасній обробці для захисту від вологи. Використовувані склади не змінюють її структуру і натуральний колір. Також в наявності є обідні столи від Ветро меблі і Ловко.

Як правильно вибрати кухонний стіл

При покупці столу в стилі лофт враховуйте наступні моменти:
  • Він повинен відповідати стилю кухні або вітальні, стиль лофт відмінно підійде для сучасного інтер'єру.
  • Велика модель не підійде для маленького приміщення. Вона забере надто багато простору. Головне, щоб вона була зручною, але не громіздкою, звертайте увагу на параметри столу.
  • Основні кольори - натуральні. Не варто поєднувати їх з дуже яскравими, кричущими відтінками стін яркого декору, інакше може вийти негармонійна картинка.
  • Стиль лофт передбачає вільний простір, тому навколо столу не повинно бути тісно. Вироби виконані так, що їх можна використовувати і без скатертини - як правило, вона зайва в такому інтер'єрі.

Додатково

Інтернет магазин Лофт Меблі представляє столи і стільці власного виробництва, з нами ви зможете підібрати стіл і стілець в одному стилі і кольорі. Проконсультуватися, уточнити наявність моделей, дізнатися детальніше про доставку та оплатугарантії і повернення - ви можете у менеджера інтернет магазину Лофт Меблі за номерами в шапці профілю а також в однойменних розділах сайту Лофт Меблі.

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші